Fotoboek - Open dag/afsluiting van het project Italiƫ

Op woensdag 21 maart tijdens de afsluiting van ons project “Italië” (tevens de Open Dag voor alle openbare basisscholen van Comprix) konden belangstellenden komen kijken wat er allemaal de afgelopen weken is gedaan in teken van dit project. Veel ouders, opa’s, oma’s en belangstellenden hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om onze school te bezoeken. De kinderen hadden lekkere Italiaanse hapjes gemaakt en was er koffie en thee met een Italiaans koekje. Ook de presentatie van de leerlingen onder leiding van  onze vakleerkracht Hinke Jelsma, die Italiaanse liedjes met de kinderen zong en die zich zelf  begeleiden met “Boomwhackers”, was een groot succes.

Wat zijn boomwhackers? Boomwhackers zijn vrolijk gekleurde lichtgewicht, holle, kunststof buizen, verschillend in lengte en daardoor verschillend in toon. Ze worden in Nederland ook wel boembuizen genoemd. Elke kleur correspondeert met een vaste toon.