Fotoboek - Handen uit de mouwen tijdens NL-doet

Zaterdag 10 maart zouden bij o.b.s. de Stelling vrijwilligers aan de slag gaan om verschillende klusjes te doen tijdens de landelijke actie NLdoet van het Oranjefonds. Aangezien de weersvoorspellingen voor die dag niet gunstig waren en er buiten het nodige geverfd moest worden, werd er besloten om deze actiedag te verplaatsen naar afgelopen zaterdag 7 april. Dit bleek een goede keus te zijn, het was prachtig weer en vanaf 9.00 uur waren er een mooi aantal ouders en leerlingen die buiten aan de slag konden.  Op de pleinen en in de tuinen was er genoeg werk te doen. De pleinschilderingen werden opgefrist, hekwerk hersteld, nieuw zand in de zandbak gedaan, bankjes gerepareerd en in de beitst gezet en er  werd heel veel blad opgeruimd. Ook leerlingen van de school staken de handjes uit de mouwen en hielpen bij het verven van de pleinschilderingen. Binnen werden de bergingen door de leerkrachten opgeruimd. Dit was een mooie gelegenheid om eens te kijken wat er niet meer gebruikt werd en wat weg kon. Twee aanhangwagens met afval en één met blad werden naar de milieustraat gebracht. De dag werd afgesloten met een gezamenlijke lunch.
Er is op één ochtend heel veel werk verzet en het ziet er allemaal weer netjes uit.
IEDEREEN DIE ZIJN/HAAR STEENTJE HEEFT BIJGEDRAGEN, BEDANKT!