Nieuws - Open Dag/afsluiting van het project Italië

We zijn maandag 5  maart met het project “Italië” begonnen.Klaasje Herder onze leesconsulent van de bibliotheek opende het project met het maken van een lekkere pizza en ze gaf een boekpresentatie in alle klassen. Met groep 1 t/m 8  werken we ongeveer 3 weken aan dit project. Ook via Kunst & Coo krijgen de leerlingen expressie activiteiten aangeboden die een link hebben met Italië. Groep 5 t/m 8 hebben een workshop "Werken met steen" aangeboden gekregen. Ze hebben prachtige kunstwerken gemaakt van stukken steen. Groep 3 en 4 hebben een portret geschilderd met een link naar de Mona Lisa. Groep 1 en 2 krijgen 2 dramalessen aangeboden "De reis naar en door Italië”. Ook gaat onze vakleerkrachtmuziek Hinke Jelsma met de leerlingen oefen voor een leuke presentatie tijdens de afsluiting van het project op woensdagochtend 21 maart.

Op woensdagochtend 21 maart vanaf 11.00 uur is er voor de ouders/verzorgers en belangstellenden de gelegenheid om een kijkje in de klassen te komen nemen naar de afsluiting van het project “Italië.

Tevens is 21 maart de Open Dag voor het Openbaar Onderwijs en kunnen nieuwe gezinnen een kijkje nemen in de klassen.

HET PROGRAMMA:
     11.00-11.45 uur Presentatie in de lokalen
     11.45-12.15 uur Presentatie van alle groepen in
                               het speellokaal o.l.v. onze vakleerkrachtmuziek Hinke Jelsma
     12.15-12.30 uur Presentatie in de lokalen

U bent van harte welkom!

Geplaatst op: 15 Maart 2018