Nieuws - Ouders en leerlingen wij zijn zó trots op jullie!

Het is een heftige tijd voor iedereen, maar het geeft ons ook weer nieuwe mogelijkheden. Wie had een maand geleden gedacht dat we onderwijs kunnen geven terwijl de kinderen thuis zijn? Of dat wij teambijeenkomsten online houden via Google Meet? Wij, teamleden van de Stelling, zeker niet. 
Toch hebben wij met elkaar via een Webinar Classroom en Meet, in een korte tijd een digitale lesomgeving opgezet voor de groepen 1 t/m 8 om zo onderwijs op afstand te kunnen geven. Het mooie van dit systeem is, dat je ook visueel contact hebt met de leerlingen en leerlingen met medeleerlingen. 
Het is geweldig hoe ouders en de leerlingen het thuiswerken opgepakt hebben. Wat ook niet altijd makkelijk is voor ouders naast hun eigen baan of als ze zelf thuis werken. Ook een aantal van onze collega’s zijn hier tegenaan gelopen, lesgeven aan je combigroepen en ondersteuning bieden aan je eigen kind(eren) thuis, dat valt niet mee.
Hierbij wil ik mijn waardering uitspreken aan de collega’s, die alles op alles hebben gezet om er voor te zorgen dat de leerlingen toch verder kunnen met hun schoolwerk en wat we in een korte tijd hebben neergezet met elkaar. Bestuur van Comprix, het is heel fijn dat jullie ons alle dagen op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen via de nieuwsbrief. 
Laten we hopen, dat we op korte termijn weer normaal onze dingen kunnen doen, die we voorheen zo 
van zelfsprekend vonden.
 

Geplaatst op: 27 Maart 2020

terug