0516 - 441439Oosterhuisweg 7, 8423 TG Makkingadirectie.destelling@comprix.nl

Lieve collega’s, leerlingen en ouders,

Ondanks alle maatregelen is het jullie gelukt om voor mij een geweldig leuk afscheid te organiseren. Heel erg bedankt voor alle lieve woorden, de vele kaartjes met mooie lieve teksten en de vele presentjes die ik heb ontvangen bij mijn afscheid. 
Met heel veel plezier heb ik 10 jaar aan o.b.s. “de Stelling” gewerkt als directeur en we hebben in die jaren heel veel met elkaar bereikt. Daar mogen we dan ook zeker trots op zijn. 

Na de kerstvakantie zal Nynke van der Zijl nu nog directeur van o.b.s. “de Trede” de directietaken van mij over gaan nemen. Ik ben erg blij, dat de keuze op haar is gevallen. Aangezien de zoektocht naar de nieuwe directeur voor  o.b.s. “de Trede” al intern is opgestart, zal deze sollicitatieprocedure voor de kerstvakantie nog niet zijn afgerond. Daarom zal Nynke van der Zijl na de kerstvakantie aan zowel “de Stelling” als “de Trede” leiding gaan geven. Op maandag, woensdag en donderdag is ze dan aanwezig op “de Stelling” en op dinsdag en vrijdag op “de Trede”. Zij zal tot hooguit de voorjaarsvakantie de 2 scholen gaan aansturen. 
Comprix gaat er vanuit dat de nieuwe directeur van “de Trede” per 28 februari 2022 kan starten, daarna zal Nynke 4 dagen per week op “de Stelling” aanwezig zijn. 

De samenwerking met team, ouders, leerlingen, Dorpsbelang, Dorpshuis en inwoners van Makkinga heb ik als zeer prettig ervaren. Het waren hele fijne jaren. 
Bedankt hiervoor. 
De school staat er goed voor en ik kan met een tevreden gevoel het “stokje” overdragen aan mijn opvolgster en wens Nynke heel veel plezier en succes op deze fijne school! 
Hartelijke groeten, Iepie Wijshake

 

Geplaatst op: 21 December 2021

terug